Задържаният за блудство старик бил любовник на майката на пострадалото момиче

Деветгодишното момиче от неделинско село, което било обект на блудството, живеело в тотално разбито семейство на майка проститутка и безсилен в цялата ситуация баща.

„Семейството” на момичето е с четири деца, две от които в дом за изоставени.

 Единствено бащата полагал някакви грижи за 9 годишното момиче, което е с  установена психическа изостаналост и документ от ТЕЛК за 60 процента инвалидност.

 Той получава пенсия по болест, а майката ромка си изкарвала прехраната със сексуални услуги.

Най-малкото от децата било на 5 години, но него пък го гледала бабата в съседно село.

Само момичето от 4-те деца, живеело при биологичните си родители, коментират съселяните на злополучната фамилия.

76 годишният старец, който е задържан за 72 часа за блудство с малолетното момиче, също бил клиент на разпътната родителка.

И не само това. Жената била замесена в кражба на 7 хил.лв. от джамийско настоятелство в кърджалийско село, заради която 76 годишният дядо бил съден.

В злополучния 29 май, жители на селото станали свидетели, че малката извършвала “френска любов” на стареца край селските ниви.

 Местните видели случващото се докато косели ливадите и веднага съобщили на кмета на селото.

 Хората допускат, че малката може да “прихваща занаята” на майка си, защото дълго била свидетел на нейното поведение.  Всички версии ще се проверяват от разследващите и правораздавателните органи, включително и възможнотстта майката проститутка да е използвала 9 годишната си дъщеря, за да не си изгуби клиентите.

 Назначени са съдебно-медицински, психологически и психиатрични експертизи. Деветгодишното момиче е преминало през обстоен медицински преглед в МБАЛ  Златоград. Не е установено с него да е осъществен сексуален контакт.  Детето  по спешност е изведено от незадравословната среда на биологичното семейство от местния отдел “Закрила на детето” и засега е оставено при бабата, която е подписала декларация, че е съгласна да полага грижи за момичето. Друго възможно решение в тази ситуация би било детето да се настани в кризисен център или социална институция.

Щиляна Чакърова

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини