Шаде идва месец по-рано в София

Новата дата за концерта на богинята на соул музиката Шаде (Sade) в България е 29 октомври, съобщиха от "София Мюзик Ентърпрайсис".

Първоначално обявената дата за начало на продажбите на билети за концерта 25 юли, не беше спазена.

Мениджмънта на звездата помоли старта на продажбите да бъде отложен поради предстоящи промени в графика на турнето.

Вече всички корекции са факт и концертът ще се състои в новата мултифункционална зала ”Арена Армеец София”. Продажбата на билети ще стартира на 26 август, петък, на касата на зала „Арена Армеец”, касите на Тикетпро и неговите партьори.

Концертът е част от европейското турне на звездата.

Известна със своя уникален и непреходен стил, магнетичната Шаде (Sade) постига феноменален международен успех в своята 27-годишна кариера. От издаването на дебютния албум Diamond Life през 1984 година, всичките й пет студийни албума достигат до Топ 10 в класацията на Билборд "Billboard`s Top 200 Album Chart" и продават повече от 55 милиона копия в цял свят. Последният студиен албум на Шаде, "Soldier of Love", дебютира в Американските музикални класации директно на първо място като се задържа на тази позиция в продължение на три седмици. Той е мултиплатинен, като от него са продадени над 2,5 милиона копия в цял свят.

През юни Шаде издаде най-доброто от своето творчество в компилация, озаглавена "The Ultimate Collection", включваща 29 песни, а феновете могат да избират между два различни формата на изданието – стандартна версия от 2CD и лимитирана версия от 2CD+1 DVD.

"The Ultimate Collection" включва четири нови неиздавани песни включително ремикс на "The Moon And The Sky" с участието на Jay-Z, "Love Is Found", "I Would Never Have Guessed" и "Still In Love With You", кавър на класиката на Тин Лизи. Само месец след излизането си, албумът вече е с двойноплатинен статус на продажби по целия свят. Шаде е номинирана многократно за Американските музикални награди и наградите на МТВ. Тя притежава 4 награди Грами.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини