Питайте Бойко Борисов през Facebook. Ще отговаря при Бареков

Министър-председателят Бойко Борисов ще е ексклузивен гост на „Гореща точка” и Николай Бареков в петък, 2 декември, точно в 8:00. Пред топжурналиста на националната ефирна TV7 премиерът ще отговори на наболелите обществени въпроси относно пенсионната реформа, социалното напрежение и протестите в страната и проверките на смъртните случаи на родилки от последните дни. TV7 дава възможност на всеки да зададе директно въпрос на Бойко Борисов чрез Facebook страницата на телевизията facebook.com/TV7Bulgaria.

В рамките на седмицата Николай Бареков и сутрешният блок на TV7 фокусираха зрителското внимание върху усложнената протестна обстановка в страната с ексклузивните участия на Искра Фидосова, лидер на преговорите между властта и синдикатите от страна на управляващите, на д-р Тренчев от КТ Подкрепа и лидера на КНСБ Пламен Димитров за националния ден на протест и социалния ефект от готвените реформи, на министър Мирослав Найденов за исканията на земеделските производители, на бившия премиер и новоизбран лидер на европейските социалисти Сергей Станишев за бюджет 2012, на заместник-председателя на парламентарната група на ПП ГЕРБ Валентин Николов за кризата в БДЖ и пенсионната реформа, като заради извънредното участие на премиера Николай Бареков отложи служебно пътуване извън страната.

Накъде върви България в океана на световната икономическа криза и отговори на всички наболели обществени въпроси ще научим от премиера Борисов и топжурналиста Николай Бареков, утре, 2 декември, ексклузивно в „Гореща точка” точно в 8:00.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини