Новини 10 07 2024

  • 00:00, 10 юли 2024 г.
  • 3711
  • 0
  • 1
Маскиран мъж, въоръжен с чук, разби камери за видеонаблюдение в Димитровград
Маскиран мъж, въоръжен с чук, разби камери за видеонаблюдение в Димитровград. Вандалската проява е в парк „Марица“. От общината са подали сигнал до полицията. Мъжът се издирва.



Аптеките в Хасково спират да протестират, след като НЗОК и БФС се споразумяха
Аптеките в Хасково спират да протестират, след като Националната здравноосигурителна каса и Българския фармацевтичен съюз постигнаха съгласие по отношение на начина и размера на заплащането на лекарствените продукти. Според директора на РЗОК Ирина Колева новите условия са по-справедливи и за двете страни.




Два автомобила се сблъскаха на кръговото кръстовище на бул. „Освобождение“ в Хасково
Два автомобила се сблъскаха на кръговото кръстовище на булевард „Освобождение“ в Хасково. При инцидента няма пострадали хора.



Установиха родителите на детето, което управляваше АТВ на главен булевард в Хасково
Установиха родителите на детето, което управляваше АТВ на главен булевард в Хасково. Съставени са им два акта от Пътна полиция.




Салих Аршински: Имунната система на ДПС проработи и отхвърли едноличните решения на Пеевски
В Смолян областният председател на ДПС Румен Пехливанов застана на страната на почетния председател на партията д-р Ахмед Доган. Припомняме, че от седмица в движението тече разкол между привържениците на Доган и тези на Делян Пеевски. Двамата депутати от Смолянския регион са сред 17-те гласували против правителство на ГЕРБ. До колко обаче е твърда позицията и на смолянското ДПС, чуйте мнението на експредседателя на областната структура - Салих Аршински.



Втори ден продължава реконструкцията на електропровод в Димитровград
Втори ден продължава реконструкцията на електропровод в Димитровград. Заради ремонтните дейности пътят за Стара Загора се затваря на интервали. Спирането на движението води до образуването на опашки.



РИОСВ - Хасково провери 118 обекта през юни
Регионалната инспекция по околната среда и водите глоби Община Хасково. Санкцията е за неподдържане на необходимото качество на отпадните води, които излизат от пречиствателната станция  на депото за неопасни отпадъци в село Гарваново.



До две години между Девин и Пампорово може да има термален парк
Изграждането на термален парк, захранван с минерална вода от Беденските бани, е най-новият проект на дружеството, което управлява Пампорово. Той ще бъде в планинска местност и се очаква да привлича стотици туристи на ден.



Многопрофилната болница в Кърджали ще организира скрининг за сънна апнея
За първи път Многопрофилната болница в Кърджали ще организира отворени врати за преглед и тест за сънна апнея. Идеята е това да се случи в първите дни на месец септември.



Хасковските тракийци подредиха изложба от сувенири и магнити
Изложба на картички и магнити от България и чужбина е подредена в ТД “Г. Сапунаров“ в Хасково. Сувенирите са част от личните колекции на членовете на дружеството, закупени по време на техните колективни пътувания.



Деца от Кърджали се въплатиха в ролята на археолози
Деца на различна възраст от Кърджали се въплътиха в ролята на археолози. Образователното мероприятие е част от инициативата „Лято в музея“.

Facebook коментари

Коментари в сайта (0)

Още от eTV

Новини 05 09 2024
Новини 05 09 2024
преди 3 дни
Новини 04 09 2024
Новини 04 09 2024
преди 4 дни
Новини 03 09 2024
Новини 03 09 2024
преди 5 дни
Новини 02 09 2024
Новини 02 09 2024
преди 6 дни
Новини 31 07 2024
Новини 31 07 2024
преди 1 месец
Новини 30 07 2024
Новини 30 07 2024
преди 1 месец

Категории

Последни новини